Ovocná šťáva, jablečná s červenou řepou, pasterovaná, v BIO kvalitě.
Jablečný mošt se vyrábí šetrným postupem, který zachovává maximum prospěšných látek. Jablečný mošt z Moštárny Hostětín představuje nefiltrovanou, neředěnou jablečnou šťávu bez chemického ošetření. Pochází z jablek místních farmářů v oblasti Bílých Karpat. Ty nabízejí pestrou skladbu odrůd jablek, která se odráží v harmonické chuti moštu. Jablečný mošt (80 %) doplňuje šťáva z červené řepy (20 %). Červená řepa je významným zdrojem kyseliny listové, také železa, draslíku a dalších minerálních látek. Je také bohatá na vlákninu. Přírodní cukr řepě propůjčuje nasládlou chuť, přesto je nízkokalorická.
Pro jablečný mošt je typický sediment na dně láhve. Jde o přírodní vlákninu, která deklaruje přírodní charakter nápoje. Před konzumací se i kvůli sedimentu nápoj protřepává.
BIO – produkt ekologického zemědělství.
Zdroj: CountryLife.cz, Mostarna.bio