Ovocná šťáva, borůvková, pasterovaná, v BIO kvalitě.
Borůvková šťáva nabízí lahodnou chuť lesních plodů, ale také cenné složení s obsahem rostlinných barviv, betakarotenu, vitamínu C, vitamínu skupiny B aj. Je také zdrojem rozpustné vlákniny (pektinu), tříslovin a ovocných kyselin. Pochází z čerstvě sklizených plodů, tato šťáva se (na rozdíl od jiných) nevyrábí z ovocného koncentrátu, neobsahuje přidaný cukr.
Borůvková šťáva šťáva je určena k přímé spotřebě, konzumuje se neředěná i ředěná. Hodí se však i jako ingredience při přípravě různých nápojů, koktejlů, dezertů apod. Dochutí také jogurty, tvarohy, müsli, snídaňové cereálie aj. Před konzumací je třeba šťávu dobře protřepat.
BIO – produkt ekologického zemědělství.
Zdroj: CountryLife.cz